Fudgy Cream Cheese Tunnel Cake to deser na 10 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 9 g białka, 45 g tłuszczu i łącznie 663 kalorie. Za 1,15 USD za porcję ten przepis pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis wypróbowało i polubiło 38 osób. Udaj się do sklepu i kup ciężką śmietankę do ubijania, serek śmietankowy, jajka i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 2 godzin i 35 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 25%. Wynik ten nie jest aż tak spektakularny. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Ice Cream Tunnel Cake, Fudgy Cream Cheese Brownies i Ultimate Fudgy Cappuccino Cream Cheese Brownies.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Natłuść i lekko posyp mąką 10-calową rurkę lub patelnię Bundt, strzepując nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Jadalne Kwiaty Jako Dodatek, Opcjonalnie
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
W małym rondlu na średnim ogniu rozpuść 1 1/4 szklanki kawałków czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
W misce wymieszaj serek śmietankowy, cukier, 3 łyżki gęstej śmietanki i roztopioną czekoladę, aż masa będzie gładka.
Kremowe sherry, porto i Moscato d'Asti to świetny wybór na ciasto. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
Kremowe sherry NV Johnson Estate
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste, trwałe wykończenie. Teraz jest dobrze, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć”. Ulubiony napój przedposiłkowy. Rozważ ją z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po obiedzie z deserem, szczególnie czekoladami i deserami na bazie owoców. Wspaniała także na zimne popołudnia, podawana z biscotti do maczania w „włoskim stylu”. "