Vegan smoothie

Vegan smoothie
Vegan smoothie to bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie przepis z 2 porcjami. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To Śniadanie ma 137 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. 29 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz sok z wiśni, owsiankę, jedwabne tofu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Wegański Koktajl Owocowy, Wegański Koktajl Truskawkowy, oraz Vegan Matcha-Bananowy Smoothie.

Instrukcje

1
Zmierz dokładnie wszystkie składniki lub użyj wysokiej szklanki i pustego dzbanka do jogurtu, aby nie były dokładne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Umieścić je w blenderze i blitz aż będą gładkie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Wlać do 1 wysokiej szklanki (wystarczy na doładowanie) lub dwóch krótkich kubków.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia5
Magazyn