Ciasto Rabarbarowe-Pojedyncze Ciasto
Ciasto rabarbarowe-Single Crust może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 2316 kalorii, 31g białka, oraz 126 g tłuszczu każdy. Na 5,48 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 14 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz masło, rabarbar, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest solidne. Spróbuj Maślana Skórka z mąki kukurydzianej (pojedyncza skórka), Placek Śliwkowo-jabłkowy, oraz Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Rozgrzać masło w kuchence mikrofalowej w 4-filiżance mikrofalowej bezpiecznej miarki do stopienia, ale nie gorące, o 1 minutę. Jajka, cukier i mąkę ubić widelcem na masło, aż będzie gładka.
Rozłóż rabarbar na nieobrobioną skórkę ciasta i zalej rabarbarem płynnymi składnikami.
Piec ciasto w nagrzanym piekarniku, aż nadzienie będzie lekko rumiane, około 45 minut.