Ciasto Rabarbarowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasto rabarbarowe. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 144 kalorie, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz gotowe skórki z ciasta, minutową tapiokę, rabarbar i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Ten przepis z KraftRecipes.com ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Wyznanie # 66: właśnie próbowałem rabarbaru ... rabarbar truskawkowy kruszy, Gofry rabarbarowe z sosem rabarbarowym, oraz Placek Maślany.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Połącz pierwsze 4 składniki.
Linia 9-calowy pie płyta z 1 skorupy zgodnie z zaleceniami na opakowaniu dla dwóch skorupy pie; wypełnić mieszaniną owoców. Kropka z masłem. Pokrywa z pozostałą skorupą; uszczelnienie i krawędź fletu.
Wytnij kilka szczelin w górnej skorupie, aby umożliwić ucieczkę pary.
Piec 45 do 50 min. lub aż soki tworzą pęcherzyki, które pękają powoli. Super.