Ciasto Pomarańczowe Na Lodówkę

Ciasto Pomarańczowe Na Lodówkę
Jeśli 1,23 zł za porcję spada twój budżet, Pomarańczowy tort lodówki może być niesamowite bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 311 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jeśli masz ciastka angel food, żelatynę, skórkę pomarańczową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ciasto Pomarańczowo-Cannoli, Lodówka Ciasto Pomarańczowe, oraz Mango-Ciasto Na Lodówkę dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować budyń zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odstawić na bok. W małym sosie-patelni, posypać żelatynę na sok pomarańczowy; odstawić na 1 minutę. Gotować i mieszać na małym ogniu, aż żelatyna całkowicie się rozpuści. Wymieszać z budyniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj skórkę pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
3
Przełożyć do dużej miski. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 2 godziny lub do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Wytnij jeden anioł ciasto żywności w połowie szerokości. Zachowaj połowę na inny użytek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Beztłuszczowej I Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Waniliowej (np. Jell-O®)Opakowania Beztłuszczowej I Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Waniliowej (np. Jell-O®)
5
Pozostałą połowę pokroić na osiem plastrów.
6
Drugi Bochenek pokroić na 16 plastrów.
7
Ułóż połowę plasterków ciasta w 13-in ungreased. x 9-po. danie. Złóż bitą śmietanę na budyń; rozłóż połowę na plastrach ciasta. Powtórz warstwy. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc lub do zestawu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąPiersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn