Ciasto Pomarańczowe Na Lodówkę
Jeśli 1,23 zł za porcję spada twój budżet, Pomarańczowy tort lodówki może być niesamowite bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 311 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jeśli masz ciastka angel food, żelatynę, skórkę pomarańczową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ciasto Pomarańczowo-Cannoli, Lodówka Ciasto Pomarańczowe, oraz Mango-Ciasto Na Lodówkę dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować budyń zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odstawić na bok. W małym sosie-patelni, posypać żelatynę na sok pomarańczowy; odstawić na 1 minutę. Gotować i mieszać na małym ogniu, aż żelatyna całkowicie się rozpuści. Wymieszać z budyniem.
Dodaj skórkę pomarańczową.
Przełożyć do dużej miski. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 2 godziny lub do ostygnięcia.
Wytnij jeden anioł ciasto żywności w połowie szerokości. Zachowaj połowę na inny użytek.
Pozostałą połowę pokroić na osiem plastrów.
Drugi Bochenek pokroić na 16 plastrów.
Ułóż połowę plasterków ciasta w 13-in ungreased. x 9-po. danie. Złóż bitą śmietanę na budyń; rozłóż połowę na plastrach ciasta. Powtórz warstwy. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc lub do zestawu.