Ciasto pasterskie

Ciasto pasterskie
Przepis pasterski ciasto może zaspokoić Twoje szkockie pragnienie w około 1 godzina i 50 minut. To danie główne ma 767 kalorii, 35g białka, oraz 49g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.24 za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś marchew, pieprz, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Paleo Shepherd ' s Pie, Creamy Turkey Shepherd 's Pie (aka resztki Dziękczynienia Shepherd' s Pie!), oraz Placek Maślany dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posmaruj 3-quart 2-do 3-cala-Deep gratin dish lub zapiekanka z 1 łyżeczką masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
2
Na dużej patelni, podgrzać 1 łyżkę masła na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Dodaj cebulę i saute, mieszając często, aż złoty, o 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Dodać czosnek i tymianek i gotować przez 1 minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
5
Dodaj mięso, rozbij je drewnianą łyżką i gotuj, aż mięso straci czerwony kolor, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
6
Dodać 1 łyżeczkę soli, 1/4 łyżeczki pieprzu i koncentratu pomidorowego i gotować przez 1 minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
7
Dodać pokruszone pomidory i liść laurowy i doprowadzić do duszenia. Przykryć i gotować przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do PrzyprawieniaGałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
8
Usunąć liść laurowy i w razie potrzeby usunąć nadmiar tłuszczu. Natkę pietruszki wymieszać, dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
9
Podgrzać Pozostałe 1 łyżka masła na patelni na średnim ogniu i podsmażyć grzyby, aż złoty, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
10
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
11
Rozłóż mieszankę mięsną na dnie zapiekanki, wierzch z grzybami, a następnie marchewką i rzep. Ubij jajko do ziemniaków i rozłóż je całkowicie na warzywach, aby zakończyć ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
RzepaRzepa
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
12
Piec przez 30 do 40 minut, aż do ogrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
13
W razie potrzeby posypać serem na wierzchu i podsmażyć ciasto pod rozgrzanym brojlerem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
14
Podawać natychmiast.
15
Umieść warzywa na patelni na tyle duża, aby utrzymać je w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
16
Dodać wystarczającą ilość wody, tak, że jest w połowie ich boki wraz z masłem i cukrem. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie dostosować ogień do utrzymania gotować. Przykryj warzywa okrągłym papierem pergaminowym na tyle dużym, aby pasował do wewnętrznej średnicy patelni lub z uchyloną pokrywką. Dusić warzywa do miękkości, o 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
17
Zdejmij pokrywę i podnieś ciepło do wysokiej. Wrzucaj warzywa często na patelnię, ponieważ ciecz odparowuje do błyszczącej gładkiej glazury. Doprawić solą i pieprzem do smaku i podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)

Składniki

1Worek 16 uncji Świeże/mrożone warzywa mieszane (marchew/kukurydza/fasola szparagowa/groszek)Worek 16 uncji Świeże/mrożone warzywa mieszane (marchew/kukurydza/fasola szparagowa/groszek)0(może być lub przeglądać)świeżo zmielony czarny pieprz, plus więcej w razie potrzebyświeżo zmielony czarny pieprz, plus więcej w razie potrzeby6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyŚwieżo zmielony czarny pieprzŚwieżo zmielony czarny pieprz2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipomidory pokruszone w puszkachpomidory pokruszone w puszkach340Orzechy dowolne (posiekane)marchew, pokrojona na 1-calowe kawałkimarchew, pokrojona na 1-calowe kawałki596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkitarty wiejski cheddar (opcjonalnie)tarty wiejski cheddar (opcjonalnie)227Orzechy dowolne (posiekane)pieczarki guzikowe lub cremini, przycięte i poćwiartowanepieczarki guzikowe lub cremini, przycięte i poćwiartowane1Duże2 łyżki świeżo wyciśniętej cytryny lub do smaku2 łyżki świeżo wyciśniętej cytryny lub do smaku3(zima)mielone liście pietruszki płaskiejmielone liście pietruszki płaskiej2(może być lub przeglądać)posiekane świeże liście tymiankuposiekane świeże liście tymianku2Duże goździkiczosnek mielonyczosnek mielony907Orzechy dowolne (posiekane)mielona jagnięcinamielona jagnięcina11 funt cukinii,sól koszerna, plus więcej w razie potrzebysól koszerna, plus więcej w razie potrzeby11 funt cukinii,sól koszerna plus więcejsól koszerna plus więcej6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicebula pokrojona w kostkęcebula pokrojona w kostkę907Orzechy dowolne (posiekane)ziemniaki russet (około 4 średnie), obrane i pokrojone na 1-calowe kawałkiziemniaki russet (około 4 średnie), obrane i pokrojone na 1-calowe kawałki1(może być lub przeglądać)Żółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata3(zima)Do podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu340Orzechy dowolne (posiekane)rzepa, pokrojona na 1-calowe kawałkirzepa, pokrojona na 1-calowe kawałki596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimasło niesolonemasło niesolone11 funt cukinii,masło niesolonemasło niesolone2(może być lub przeglądać)masło niesolonemasło niesolone1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia45
Magazyn