Ciasto orzechowo-czekoladowe II
Masło orzechowe i ciasto czekoladowe II może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 457 kalorii. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. 52 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz mąkę, margarynę, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 37%. Spróbuj Ciasto czekoladowe z mleczną czekoladą-lukier z masła orzechowego i kruche masło orzechowe, Ciasto czekoladowe z masłem orzechowym ze specjalnym lukrem z masłem orzechowym, oraz Chocolate Chip Peanut Butter Pound Cake w / Peanut Butter Glaze dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali.
W rondlu połącz 1 szklankę margaryny, 1/4 szklanki kakao, wodę, jajka i 1/2 szklanki maślanki w rondlu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż bąbelki.
Zdjąć z ognia i odstawić.
W dużej misce wymieszać mąkę, 2 szklanki cukru i sody oczyszczonej. Zrobić dobrze w środku i wlać mieszaninę czekolady.
Dodać wanilię i ubić na gładką masę.
Rozprowadzić ciasto na przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 25 do 30 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.
W małej misce, wymieszać masło orzechowe i olej.
Rozłóż na wierzchu ciasta. W rondlu połącz 1/4 szklanki kakao, 1/2 szklanki margaryny i 6 łyżek maślanki.
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilią.
W dużej misce umieścić cukier cukierniczy. Ubić w mieszaninie czekolady i kontynuować mieszanie, aż będzie gładka.