Wilgotne Niemieckie Ciasto Czekoladowe
Wilgotne niemieckie ciasto czekoladowe może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten deser ma 217 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16 i kosztuje 37 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, niemiecką czekoladę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 12%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Wilgotne Ciasto Czekoladowe, Wilgotne Ciasto Czekoladowe, oraz Moist Chocolate After Eight Cake.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka dwie 9-calowe patelnie.
W średnim rondlu rozgrzej masło, jogurt, czekoladę i colę, aż czekolada całkowicie się rozpuści.
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier i sodę oczyszczoną.
Dodać mieszankę czekoladową, maślankę, jajka i wanilię. Beat until smooth.
Wlać ciasto do dwóch 9 calowych okrągłych patelni.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 do 35 minut, lub aż wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta.