Wilgotne Niemieckie Ciasto Czekoladowe

Wilgotne Niemieckie Ciasto Czekoladowe
Wilgotne niemieckie ciasto czekoladowe może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten deser ma 217 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16 i kosztuje 37 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, niemiecką czekoladę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 12%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Wilgotne Ciasto Czekoladowe, Wilgotne Ciasto Czekoladowe, oraz Moist Chocolate After Eight Cake.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka dwie 9-calowe patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W średnim rondlu rozgrzej masło, jogurt, czekoladę i colę, aż czekolada całkowicie się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
JogurtJogurt
ColaCola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier i sodę oczyszczoną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać mieszankę czekoladową, maślankę, jajka i wanilię. Beat until smooth.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
CzekoladaCzekolada
WaniliaWanilia
JajkoJajko
5
Wlać ciasto do dwóch 9 calowych okrągłych patelni.
6
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 do 35 minut, lub aż wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn