Ciasto Budyniowe Z Brązowym Cukrem
Brązowy cukier Pudding ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 197 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka wody, mąki, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ciasto z brązowym cukrem z sosem maślanym z brązowego cukru, Budyń Brązowo-Cukrowy, oraz Tort kawowy cynamonowo-cukrowy brązowy z polewą z serem waniliowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć wszystkie składniki sosu.
Wlać do 1-1 / 2-qt. naczynie do pieczenia; odstawić.
Na budyń, w dużej misce, ubij masło i cukier.
Mąkę, proszek do pieczenia, sól i orzechy połączyć; stopniowo dodawać do mieszanki masła na przemian z mlekiem. Łyżka do naczynia do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 40-45 minut, aż nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.