Ciasto miętowe Edy
Ciasto miętowe Edy może być tylko Ameryka Środkowa przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 482 kalorie, 7G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Jeśli masz oreo, laski cukierki, bitą polewę, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Podobne przepisy to Ciasto Z Mięty Pieprzowej Z Pasztecikami Bez Cukru York, Miętowe ciasto czekoladowe z polewą miętową maślaną, oraz Crockpot Peppermint Hot Chocolate / Peppermint Mocha Recipe.
Instrukcje
W robocie kuchennym zmiażdż ciasteczka na drobne okruchy. W misce wymieszać razem okruchy ciastek i masło. Palcami naciśnij mieszankę okruchów równomiernie na dole i bokach 9-calowej płyty pie.
Umieścić w zamrażarce około 15 minut lub do firmy.*
W międzyczasie umieść lody w lodówce na około 15 minut, aby zmiękły. Łyżka lodów do skorupy i równomiernie rozprowadzić łopatką. Rura lub łyżka bitą polewą wokół granicy ciasta. Ułóż małe laski cukierków na wierzchu ciasta.
Umieść ciasto w zamrażarce na kilka godzin lub do czasu, aż lody będą twarde.
Aby służyć, pokroić ciasto na 8 klinów.
Umieścić każdy klin na talerzu deserowym i skropić syropem czekoladowym lub gorącym sosem krówkowym, jeśli chcesz.