Ciasto melasowe z lukrem cytrynowo-serowym
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 272 kalorie. Ten przepis służy 12. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś jajko, cukier puder, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Meyer Lemon Snack Cake with Lemon Cream Cheese Frosting #SundaySupper, Puszyste ciasto cytrynowo-rozmarynowe z lukrem cytrynowo-serowym, oraz Ciasto cytrynowe z lukrem cytrynowo-serowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować ciasto, pokryć 9-calową kwadratową patelnię do pieczenia sprayem do gotowania; dno patelni wyłożyć papierem woskowym. Pokryć papier woskowy sprayem do gotowania.
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem. Mąkę, sodę oczyszczoną, cynamon i sól przesiać.
W dużej misce umieścić maślankę i kolejne 5 składników (maślanka przez jajko); ubić mikserem ze średnią prędkością, aż do dobrze wymieszanego.
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny maślanki, mieszając tylko do połączenia.
Łyżka ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w 350 przez 35 minut lub do drewnianego pick wstawiony w środku wychodzi czysty. Schłodzić na patelni 10 minut na stojaku z drutu. Poluzuj ciasto z boków patelni wąską metalową szpatułką; usuń z patelni. Odkleić papier woskowy; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.
Aby przygotować lukier, umieścić cukier puder, skórka cytryny i serek w misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż będzie gładka.
Rozłóż lukier na wierzchu ciasta.