Rosemary stelaż jagnięcy z redukcją Balsamiczno-Rodzynkową
Need a danie główne bezglutenowe? Rozmaryn z jagnięciny z redukcją Balsamiczno-Rodzynkową może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 635 kalorii, 29g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Na 3,56 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz sól, rozmaryn, jagnięcina cięta po francusku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Rozmaryn-stelaż jagnięcy z miodowo-balsamiczną redukcją, Rosemary-Crusted Rack jagnięcina z sosem balsamicznym, oraz Dijon - balsamiczny Stojak z jagnięciny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki (o 15 protokół).
Zdjąć z ognia; lekko ostudzić.
Dodaj masło, dobrze mieszając trzepaczką; trzymaj ciepło.
Jagnięcinę posypać rozmarynem, solą i świeżo zmielonym pieprzem.
Umieścić jagnięcinę, mięso do góry, na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 425 przez 30 minut lub aż termometr zarejestruje 145 (średnio Rzadki) do 160 (średnio).
Odstawić 5 minut. Stelaż pokroić na 8 sztuk.