Ciasto Margarita II

Ciasto Margarita II
Margarita Pie II wymaga około 2 godzin i 5 minut od początku do końca. Za 1,29 USD za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Z tego przepisu składa się 8 porcji zawierających 374 kalorie , 6 g białka i 15 g tłuszczu każda. Mieszanka koncentratu limonki, triple sec, skondensowanego mleka i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ten przepis wypróbowało i polubiło 15 osób. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 29% , to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Ciasto Margarita (Pastel De Margarita) , Ciasto Margarita i Ciasto Margarita .

Instrukcje

1
W misce wymieszaj koncentrat limonki, mleko, tequilę i triple sec. Dodać ubitą polewę i wylać na przygotowany spód ciasta. Zamrażaj do twardości, co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 (12 Uncji) Puszki Mrożonego Koncentratu Limonki, Rozmrożonego1/2 (12 Uncji) Puszki Mrożonego Koncentratu Limonki, Rozmrożonego
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)
(zalecane: 100% Agawy)(zalecane: 100% Agawy)
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
TequilaTequila
Dodatkowe Pokruszone Laski CukierkówDodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Port, Vin Santo, Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce

Ciasto świetnie komponuje się z porto, Vin Santo i Rieslingiem z późnych zbiorów. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno zazwyczaj być słodsze niż potrawa, którą do niego łączysz. Barrel Reserve Port z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Port rezerwowy beczek
Port rezerwowy beczek
Ma złożone bogactwo zdefiniowane przez smaki i aromaty czekolady i czarnej wiśni oraz długie starzenie się w dębie, które dodaje pikanterii, wanilii i odważnych tanin. To aksamitnie gładkie porto można spożywać jako samodzielny deser lub doskonale połączyć z czekoladowymi przysmakami. Podawać w temperaturze 65 stopni F.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn