Ciasto Mandarynkowo-Pomarańczowe
Ciasto mandarynkowo-pomarańczowe to bez nabiału deser. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 65 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 271 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Mieszanka mieszanki puddingu waniliowego instant, mandarynek, ananasa i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Pig Pickin ' Cake (Ciasto Mandarynkowo-pomarańczowe z polewą z bitej śmietany ananasowej), Mandarynkowo-Pomarańczowe Ciasto Herbaciane, oraz Ciasto Mandarynkowo-Pomarańczowe.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj ciasto, jajka, mus jabłkowy i pomarańcze. Ubijaj na niskiej prędkości przez 30 sekund; ubijaj na średnim przez 2 minuty.
Wlać do dwóch natłuszczonych i posypanych mąką 9 cali. okrągłe formy do pieczenia.
Piecz w temperaturze 325° przez 30 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić na patelniach przez 10 minut przed wyjęciem na ruszty, aby całkowicie ostygły.
W innej misce ubij bitą polewę, ananas i mieszankę budyniową.
Rozłóż między warstwami i na wierzchu i bokach ciasta. Wyluzuj.