Ciasto Klonowo-Orzechowe

Ciasto Klonowo-Orzechowe
Klon-Pecan Pie może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 538 kalorii, 6G białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz cukier, syrop klonowy, złoty brązowy cukier i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, Klon Pecan Blondies z sosem maślanym Klon, oraz Klon i tosty Pecan Pie z Klon bitą śmietaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ubić pierwsze 7 składników w średniej misce, aby wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Miejsce unbaked crust na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Rozłóż orzechy na skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
OrzechyOrzechy
5
Wlać nadzienie.
6
Piec, aż nadzienie jest ustawione i lekko nadmuchane, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Przenieść ciasto do stojaka i całkowicie ostudzić.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn