Ciasto Klonowo-Orzechowe
Klon-Pecan Pie może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 538 kalorii, 6G białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz cukier, syrop klonowy, złoty brązowy cukier i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, Klon Pecan Blondies z sosem maślanym Klon, oraz Klon i tosty Pecan Pie z Klon bitą śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Ubić pierwsze 7 składników w średniej misce, aby wymieszać.
Miejsce unbaked crust na blasze do pieczenia.
Rozłóż orzechy na skórce.
Piec, aż nadzienie jest ustawione i lekko nadmuchane, około 1 godziny.
Przenieść ciasto do stojaka i całkowicie ostudzić.