Ciasto Jabłkowo-Czekoladowe
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 554 kalorie, 6G białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól, sodę oczyszczoną, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Jabłkowo-Czekoladowe-Super Wilgotne!, Ciasto Czekoladowe Bundt, oraz Ciasto Czekoladowe Bundt dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło i mąka 12-cup Bundt patelni. W dużej misce ubić mąkę z cukrem granulowanym, sodą oczyszczoną, cynamonem, kardamonem, solą, goździkami i pieprzem.
Ubij w sosie jabłkowym, jajka, olej i roztopione masło. Wchodzisz w czekoladowe chipsy.
Zeskrobać ciasto na przygotowaną patelnię.
Piec przez 1 godzinę i 15 minut, lub do wykałaczki włożonej do środka wychodzi z kilkoma okruchami dołączonymi.
Przenieść patelnię do stojaka i niech ciasto ostygnie przez 10 minut, a następnie odwrócić go na stojaku i niech ostygnie całkowicie, o 20 protokół. Cukier cukierniczy przesiać na ciasto, pokroić w plasterki i podawać z crme frache.