Żurawinowo-Mandarynkowy Smak
Żurawinowo-mandarynkowy smak może być tylko przystawką, której szukasz. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 137 kalorii. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz sok mandarynkowy, brązowy cukier, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Z łyżeczką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Żurawina, mandarynka i Krystalizowana-imbir, Sorbet Żurawinowy Mandarynkowy, oraz żurawina tangerine negroni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę, czosnek i imbir i gotować do miękkości.
Dodać sok mandarynkowy i brązowy cukier i doprowadzić do wrzenia.
Dodać połowę żurawiny i gotować, aż pop.
Dodać pozostałe żurawiny i gotować przez 5 minut.
Zdjąć z ognia i dodać mandarynki i skórkę.
Przełożyć do miski i podawać w temperaturze pokojowej.