Ciasto Jabłkowe Fort Davis

Ciasto Jabłkowe Fort Davis
Ciasto jabłkowe Fort Davis może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 254 kalorie, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz cukier, soda oczyszczona, ekstrakt z wanilanu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 16%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Fort Fromage, Bette Davis Eyes Przystawki, oraz Fort Worth Fish Tacos.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować ciasto, lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
3
Mąkę i 6 kolejnych składników (mąka przez goździki) wymieszać w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
GoździkiGoździki
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać wodę i kolejne 4 Składniki (woda przez jajka); mieszać aż do dobrze wymieszanego. Złóż jabłko. Łyżka ciasto do 12-cup Bundt patelni pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
5
Piec w 350 przez 50 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Schłodzić na patelni 10 minut na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Aby przygotować glazurę, połącz 3/4 szklanki cukru, maślanki, syropu i sody oczyszczonej w średnim rondlu. Gotować na średnim ogniu 6 minut lub aż cukier się rozpuści i mieszanina będzie jasnobrązowa, stale mieszając. Wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MaślankaMaślanka
WaniliaWanilia
SyropSyrop
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Polej ciasto.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn