Kora Czekoladowo-Popcornowa

Kora Czekoladowo-Popcornowa
Czekolada-Popcorn kora może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 15 i kosztuje 90 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 283 kalorie, 3G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka migdałów, soda oczyszczona, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj 3 Składniki Czekolada Popcorn Kora, Dark Chocolate Peanut & Popcorn Candy Bark, oraz Popcorn z kory mięty pieprzowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozłóż migdały na nieczystej, obramowanej blasze do pieczenia; piec do złotego i pachnącego, 5 do 7 minut, mieszając dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
Przełożyć do miski do ostygnięcia. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 121°; wytrzyj blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
4
Popcorn i migdały rozprowadzić w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Na patelni na średnim ogniu połącz brązowy cukier, masło, syrop kukurydziany i sól. Doprowadzić do wrzenia; niech gotować 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
MigdałyMigdały
7 Sztuk Lukrecji Czarnej Liny – 8 Cali Każda7 Sztuk Lukrecji Czarnej Liny – 8 Cali Każda
MasłoMasło
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PatelniaPatelnia
5
Zdjąć z ognia i wymieszać z sodą oczyszczoną i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
WaniliaWanilia
6
Wlać mieszankę brązowego cukru na mieszaninę popcornu i wymieszać do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
7 Sztuk Lukrecji Czarnej Liny – 8 Cali Każda7 Sztuk Lukrecji Czarnej Liny – 8 Cali Każda
7
Piec przez 1 godzinę, mieszając co 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Ostudzić, a następnie lekko zmiażdżyć.
9
Wyłożyć obramowaną blachę do pieczenia folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
10
Umieść czekoladę w żaroodpornej misce ustawionej na patelni z gotującą się wodą. (Nie pozwól, aby woda wrzenia lub niech dno miski dotknąć wody.) Po rozpuszczeniu czekolady wlać ją na blachę do pieczenia; rozprowadzić równomiernie. Top z mieszanki popcorn, naciskając delikatnie do przyklejenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
7 Sztuk Lukrecji Czarnej Liny – 8 Cali Każda7 Sztuk Lukrecji Czarnej Liny – 8 Cali Każda
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PatelniaPatelnia
11
W razie potrzeby posypać solą morską. Przechowywać w lodówce, aż zestaw, o 3 godziny. Połamać korę na kawałki i przechowywać w szczelnym pojemniku między arkuszami woskowanego papieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól MorskaSól Morska
KoraKora
TrudnośćŚredni
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn