Sack Lunch: B-L - T na zimę
Sack Lunch: B-L - T na zimę to bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 552 kalorie, 14g białka, oraz 39g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.94 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Zima. Jeśli masz koszerną sól i pieprz, majonez, chleb żytni [użyłam pain d ' Avignon multigrain] i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sack Lunch: Hiszpańska Tortilla, Obiad W Worku: Pikantna Kolendra Tabbouleh, oraz Obiad w worku: Sałatka z cukinią i kurczakiem.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191° ze stojakiem w pozycji środkowej. Ułóż paski boczku w jednej warstwie na obramowanej blasze do pieczenia i piecz przez 10 minut.
Wyjąć blachę do pieczenia, wylać tłuszcz i piec ponownie, aż boczek będzie chrupiący, około 10 minut.
Odcedzić i ostudzić na ręcznikach papierowych. Pokruszyć na małe kawałki, około 1/2 cala każdy.
Suszone pomidory drobno posiekać i wymieszać z majonezem. Obficie doprawić solą i pieprzem.
Każdą kromkę chleba posmarować majonezem z suszonych pomidorów. Połowę kromek chleba obficie posypać boczkiem. Ułóż mache na boczku, posyp pieprzem, a wierzch z pozostałym chlebem.