Sack Lunch: B-L - T na zimę

Sack Lunch: B-L - T na zimę
Sack Lunch: B-L - T na zimę to bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 552 kalorie, 14g białka, oraz 39g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.94 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Zima. Jeśli masz koszerną sól i pieprz, majonez, chleb żytni [użyłam pain d ' Avignon multigrain] i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sack Lunch: Hiszpańska Tortilla, Obiad W Worku: Pikantna Kolendra Tabbouleh, oraz Obiad w worku: Sałatka z cukinią i kurczakiem.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 191° ze stojakiem w pozycji środkowej. Ułóż paski boczku w jednej warstwie na obramowanej blasze do pieczenia i piecz przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Wyjąć blachę do pieczenia, wylać tłuszcz i piec ponownie, aż boczek będzie chrupiący, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Odcedzić i ostudzić na ręcznikach papierowych. Pokruszyć na małe kawałki, około 1/2 cala każdy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
Suszone pomidory drobno posiekać i wymieszać z majonezem. Obficie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Posypania Każdego BurgeraDo Posypania Każdego Burgera
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
5
Każdą kromkę chleba posmarować majonezem z suszonych pomidorów. Połowę kromek chleba obficie posypać boczkiem. Ułóż mache na boczku, posyp pieprzem, a wierzch z pozostałym chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Posypania Każdego BurgeraDo Posypania Każdego Burgera
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
MacheMache
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn