Ciasto Imbirowo-Gruszkowe

Ciasto Imbirowo-Gruszkowe
Ciasto imbirowo-gruszkowe może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 167 kalorii. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka konfitur morelowych, mleka, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, który nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Ciasto Bourbon-Gruszka, Ginger Pear Turkey Burger z jogurtem gruszkowym, oraz SOS gruszkowy imbirowo-kardamonowy (i masło gruszkowe).

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść 1 skorupę pie w 9-calowym szklanym talerzu pie zgodnie z instrukcją na pudełku. Rozwiń inną skorupę na blacie lub desce do krojenia. Używając małego noża, wytnij twarz jack-o' - lantern na górną skórkę; przykryj luźno ręcznikiem lub woskowanym papierem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Konfitury rozprowadzić na dnie skorupy w płytce ciasta; posypać okruchami ciastek. W dużej misce wymieszaj gruszki, piernik i brązowy cukier. Łyżka gruszki równomiernie na okruchy; posypać kawałkami masła. Pokrywa wierzchnią skorupą; brzegi uszczelnione i flet.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
RamięRamię
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Przetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości CukruPrzetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości Cukru
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Pokrycie krawędzi skorupy paskami folii, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Piec 15 minut. Obniżyć temperaturę pieca do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Piec 40 do 45 minut dłużej lub aż bąbelki i top jest złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Wyjąć folię; schłodzić na stojaku chłodzącym około 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
8
Tymczasem, w małej misce, wymieszać składniki lukier. Delikatnie posmaruj lukier na ciepłym cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Podawać na ciepło lub chłodno.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn