Pasta z pstrąga i chrzanu wędzonego
Wędzony pasta z pstrąga i chrzanu jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 117 kalorii, 6G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przyprawę. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, pstrąg, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Wędzony Pstrąg Ze Śmietaną Chrzanową, Pasztet z wędzonego pstrąga i chrzanu, oraz Pstrąg Wędzony.
Instrukcje
W razie potrzeby usunąć skórę i kości z pstrąga. Płatki pstrąga pokroić na małe kawałki.
Ser twarogowy Pulse i następne 8 składników w robocie kuchennym 7 do 8 razy lub do połączenia, zatrzymując się, aby zeskrobać boki w razie potrzeby. Wymieszać płatkowane kawałki pstrąga.
Przełożyć do naczynia do serwowania.
Podawać natychmiast lub przykryć i schłodzić do 2 dni. Jeśli jest schłodzony, odstawić na 30 minut w temperaturze pokojowej przed podaniem.
Podawać z plasterkami jabłka, selerem naciowym i płaskimi krakersami.
Dekorować, w razie potrzeby.
Spread: Substitute 2 (4-oz.) paczki wędzonego łososia, drobno posiekanego, na pstrąga. Pomiń krok postępuj zgodnie z przepisem.
Porada: trzymaj pokrojone jabłka lub gruszki przed brązowieniem, podrzucając je sodą cytrynowo-limonkową. Działa jak sok z cytryny, ale bez kwaśnego smaku. Kwas cytrynowy w sodzie sprawi, że owoce będą wyglądały świeżo.