Wędzone Jaja Pstrągowe
Wędzone pstrągi z jajkami mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 46 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis ma 80 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Kilka osób naprawdę lubiło tę przystawkę. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka wędzonego pstrąga z applewood, liści koperku, soli morskiej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wędzone Jaja Pstrągowe, Jajka zapiekane na herbatnikach z Pstrągową ikrą i koperkiem, oraz Wędzone, Pieczone Jajka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jajka pokroić na pół wzdłuż, usunąć żółtka i odstawić na bok białka.
W misce robota kuchennego, połączyć żółtka, majonez, Dijon, sól, sok z cytryny, i wędzony pstrąg, i proces, aż mieszanina jest gładka i kremowa, skrobanie w dół boki w razie potrzeby. Posmakuj i dostosuj sól, jeśli to konieczne.
Połówki białka ułożyć na talerzu. Zeskrobać mieszaninę żółtkową do torebki z ciastem (lub plastikowej torebki z zamkiem błyskawicznym z odciętym rogiem) i wymieszać mieszaninę z połówkami białka.
Tuż przed podaniem udekoruj świeżymi ziołami.
Umieścić jajka w garnku i przykryć je zimną wodą, przykryć i doprowadzić do wrzenia. Pozostawić jajka do wrzenia na minutę, wyłączyć ogień i niech jajka usiąść w gorącej wodzie na 10 minut.
Odcedzić jajka i zanurzyć je w łaźni lodowej, dopóki nie ostygną. Jaja są gotowe do użycia natychmiast lub mogą być przechowywane w lodówce przez okres do jednego tygodnia. Uwaga: to działa najlepiej z jaj, które mają trochę wieku na nich ultra-świeże jaja, takie jak te, które dostajemy z naszego rynku rolników nie obierają dobrze, więc zwykle kupuję jajka do gotowania z kilkutygodniowym wyprzedzeniem.