Pasztet Z Pstrąga Wędzonego
Pasztet z pstrąga wędzonego może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje $6.78 za porcję. Ta przystawka ma 534 kalorie, 65g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz filet z pstrąga, chrzan, szczypiorek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Pasztet Z Wędzonego Pstrąga, Pstrąg Wędzony "Pasztet", oraz Pasztet z wędzonego pstrąga.
Instrukcje
Usuń skórę z ryby i wyrzuć. Pokruszyć lub płatki ryby do miski za pomocą dwóch widelców (po jednym w każdej ręce odsuwając się od siebie w misce) lub rąk, jeśli wolisz. Jeśli wierzch filetu ma twardą skórkę z procesu wędzenia, możesz wybrać większe, twarde kawałki, jeśli wolisz. Lubię zostawiać w większości, ponieważ mają dymny smak, ale staram się je przełamać.
Dodać twarożek i crme frache i dobrze wymieszać łyżką. Jeśli mieszanina wydaje się sucha, dodaj kolejną porcję twarogu. Lubię gładką konsystencję, więc za pomocą tylnej części łyżki "wygładzam" niektóre twarogi twarogowe z boku miski.
Posypać szczyptą soli (jeśli ryba nie jest szczególnie słona), kilka zmielonych pieprzu i chrzanu i dobrze wymieszać.
Dodać szczypiorek, zastrzegając szczyptę do dekoracji.
Włożyć do miski i posypać pozostałym szczypiorkiem na wierzchu. Jeśli nie od razu, przechowywać w lodówce, ale wyjąć go około 1/2 godziny przed podaniem, więc może dojść do temperatury pokojowej, która ułatwi rozprzestrzenianie.
Podawać z cienkimi plastrami bagietki lub chrupiącymi krakersami tostowymi.