Ciasto Czekoladowo-Serowe
Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 94 kalorie. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać cool whip wolna bitą polewą, Oreo pie crust, woda, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, Domowe batoniki wiśniowe z serem śmietankowym, oraz Ciasto Czekoladowe Z Ciasteczkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posyp żelatynę wodą w 1 filiżance miarki do mikrofali; odstawić 1 minutę. Kuchenka mikrofalowa na wysokiej 40 sekund lub do rozpuszczenia żelatyny; wymieszać.
Umieścić ser ricotta, Neufchatel, cukier i kakao w proszku w robocie kuchennym lub pojemniku blendera; przykryć. Proces do gładkiej. Stopniowo dodawać mieszaninę żelatyny przez nakrętkę, przetwarzając aż do dobrze wymieszanego.
Przechowywać w lodówce kilka godzin lub do firmy. Top z bitą polewą tuż przed podaniem. Resztki ciasta przechowywać w lodówce.