Ciasto Czekoladowo-Pomarańczowe
Jedna porcja zawiera 293 kalorie, 1G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 106 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz Oza. tub cool whip bitą polewą, pieczone warstwy ciasta czekoladowego, półsłodka czekolada PIEKARSKA i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto czekoladowo-pomarańczowe, Ciasto czekoladowo-pomarańczowe, oraz Pomarańczowy aksamitny ciasto dyniowe ze specjalnym polewą czekoladową.
Instrukcje
Pierwsze 5 składników ubić mikserem do wymieszania.
Pokrój każde ciasto poziomo na 2 warstwy. Układać na talerzu, rozprowadzając 3/4 szklanki lukier między każdą warstwą. Mróz z góry i z boku z pozostałym lukrem.
Mikrofalówka czekolada i ostudzić Bata w mikrofali Miski na wysokości 2 min. lub do momentu całkowitego stopienia czekolady i dobrze wymieszania mieszaniny, mieszając po każdej minucie. Fajne 15 min.; rozprowadzić na wierzchu ciasta, pozwalając nadmiar do mżawki w dół strony. Przechowywać w lodówce.