Ciasto Czekoladowo-Maślano-Kremowe
Chocolate Chip-Buttermilk Custard Pie może być dobrym przepisem, aby poszerzyć swoją kolekcję deserów. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 589 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodkie kęsy czekoladowe, maślankę, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 11 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj KK ' S Chocolate Chip Cookie Pie, Ciasto Czekoladowe Z Ciasteczkami, oraz Ciasto Z Kremem Kokosowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dopasuj piecrust do 9-calowego talerza z głębokim talerzem; złóż krawędzie pod i zaciśnij.
Piec w temperaturze 400 przez 6 minut; ostudzić ciasto na stojaku z drutu. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 35
W międzyczasie ubij masło, cukier i mąkę na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż do wymieszania.
Dodać jajka, maślankę i wanilię; dobrze ubić. Złożyć w kromki czekoladowe.
Wlać do przygotowanej Skórki.
Piec w 350 przez 1 godzinę, aż tylko ustawić i lekko rumiane. Całkowicie schłodzić przed podaniem.
Wskazówka: zrób to ciasto na dzień przed planowanym podaniem, aby miało dużo czasu na ostygnięcie.