Czekoladowe Crinkles
Chocolate Crinkles to bezmleczne i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 50 i kosztuje 9 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 79 kalorii. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, cukier, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. 6251 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowe Crinkles, Chocolate Crinkles II, oraz Czekoladowe Crinkles dla podobnych receptur.
Instrukcje
1 w misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek (choć można to zrobić za pomocą drewnianej łyżki) ubić razem kakao w proszku, biały cukier i olej roślinny, aż połączy się w błyszczące, ziarniste, Czarne ciasto.2
Dodaj jajka, po jednym na raz, mieszając przez 30 sekund.
Dodać wanilię i dokładnie ubić.3 w osobnej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sól i espresso w proszku, jeśli używasz.
Wymieszać do mieszaniny czekolady na niskiej prędkości, aż po prostu połączone. Nie przesadzaj. Ciasto przykryć folią i schłodzić przez cztery godziny lub przez noc.4 Rozgrzej piekarnik do 177° i linia dwie blachy do pieczenia z pergaminem.
W szerokiej misce umieścić cukier cukierniczy. Za pomocą zaokrąglonej łyżeczki uzyskaj grudki schłodzonego ciasta i rozwałkuj je w kulki wielkości 1 cala (2,5 cm) za pomocą rąk.
Kulki zwijamy w cukiernicy i układamy na arkuszach ciastek (powinno być 12-16 na każdym arkuszu).
Piec przez 10-12 minut. Pozostawić do ostygnięcia minutę lub dwie na arkuszach przed przeniesieniem do stojaka drucianego do całkowitego ostygnięcia.