Ciasto czekoladowo-Malinowo-truflowe może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 468 kalorii. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz bitą śmietanę, masło, maliny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 29%. Podobne przepisy to Malinowy Tort Truflowy, Raspberry Truffle Cake Pops, oraz Tort Truflowo-Jeżynowo-Malinowy.
Instrukcje
1
Puree Maliny w robocie kuchennym. Mieszankę malin wcisnąć przez sito z siatki drucianej, używając tylnej części łyżki do wyciśnięcia soku. Wyrzucić nasiona. Doprowadzić sok do wrzenia na dużym ogniu; gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż mieszanina zostanie zmniejszona do 1/2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 Kaloriami
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2
Zdjąć z ognia i całkowicie schłodzić.
3
Masło 8 " okrągły cakepan, a dno linii papierem woskowym.
Ciasto pokroić w kliny i podawać ze słodzoną bitą śmietaną i świeżymi jagodami, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodzona Bita śmietana
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
15
Plan Make-Ahead: w razie potrzeby ciasto można zrobić dzień wcześniej. Przykryć i schłodzić w lodówce; odstawić w temperaturze pokojowej co najmniej 1 godzinę przed podaniem.