Pieczeń ze smażoną cebulą i przyprawą Ranczo
Pieczeń ze smażoną cebulą i przyprawą Ranczo to bez nabiału danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera około 25g białka, 39g tłuszczu i w sumie 624 kalorii. Za $2.17 za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 365 osób próbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś mieszankę dressingu, mieszankę farszu do chleba przyprawionego ziołami, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 10 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, który jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Grillowanie: Sałatka Rzymska z pikantnym Ranczo, pomidorami i smażoną cebulą, Paleo Sheet Pan Ranch Chiken z domową przyprawą Ranch, oraz Domowa Przyprawa Ranczo.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W dużej misce połącz mięso, jajka, keczup, mieszankę farszu, sos ranczo i smażoną cebulę.
Uformuj bochenek i dopasuj do bochenka o wymiarach 9 x 5 cali.
Piec luźno przykryty folią w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 50 do 60 minut lub do całkowitego ugotowania mięsa.
Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Zinfandel
Pieczeń w menu? Spróbuj połączyć z Cabernet Sauvignon i Zinfandel. Pieczeń będzie działać z wieloma czerwonymi winami. Polecamy coś odważnego i owocowego, jak Cabernet Sauvignon lub Zinfandel. Okrągły staw Rutherford Reserve Cabernet Sauvignon z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 88 dolarów za butelkę.
Round Pond Rutherford Reserve Cabernet Sauvignon
Pozyskiwany w całości z winnic Rutherford estate, ten płodny Cabernet ma ciemny i gęsty profil owoców. W miarę ewolucji wina świerkuje zmysły nosem dzikiej jagody, śliwki, skóry i wędzonego mięsa. Bujne i aksamitne, ciemne owoce nakładają na podniebienie czarną wiśnią, jagodą i zakurzonymi stalówkami kakaowymi. To wino kończy się pozywanymi taninami, które są ładnie zrównoważone miękkimi ziemistymi nutami grzybów, tytoniu i ziaren kawy.Mieszanka: 87% Cabernet Sauvignon, 8% Petit Verdot, 5% Malbec