Tarta Cebulowa
Cebula tarta może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 350 kalorii, 11g białka, oraz 23G tłuszczu. Za 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś zmieloną gałkę muszkatołową, niepieczoną skorupkę ciasta, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 5 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Tarta Cebulowa, Tarta Cebulowa, oraz Tarta Cebulowa dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Wyłóż nieprzytomną skorupkę ciasta podwójną grubością wytrzymałej folii.
Piec w temperaturze 450° przez 8 minut.
Usuń folię; piec 5 minut dłużej. Ostudzić na ruszcie.
Na małej patelni podsmaż cebulę na oleju do miękkości; ostudzić. W robocie kuchennym połącz jajka, ser feta, sól, pieprz, gałkę muszkatołową i sos z ostrej papryki; przykryj i przetwarzaj na gładką masę. Stopniowo dodawaj śmietanę i mleko; proces aż do zmieszania.
Posmaruj wnętrze Skórki musztardą.
Posyp zieloną cebulką, szczypiorkiem i smażoną cebulą na skórce. Ostrożnie polej cebulę mieszanką jajeczną. Na wierzch z parmezanem.
Piec w temperaturze 375° przez 30-40 minut lub do momentu, gdy nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.