Ciasto Czekoladowe Szachownica
Ten przepis służy 16 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, pieczenia kakao, betty ciasto mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Checkerboard Ice Cream Cake, Party Checkerboard Cake, oraz Szachownica Mrożona Miętowo-Czekoladowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. smar i lekko DNA mąki i boki trzech 9-calowych okrągłych patelni szachownicy ciasto zestaw.
Umieść pierścień dzielący w jednej z patelni, zgodnie ze wskazówkami producenta.
W średniej misce, ubić ciasto mix, mleko, serek, wanilia i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, skrobanie miski stale, a następnie na średniej prędkości 2 minut. Podziel ciasto na pół; wymieszaj kakao na połowę ciasta.
Łyżka ciasto do każdej patelni i za pomocą pierścienia dzielącego, zgodnie ze wskazówkami producenta.
Piec 18 do 26 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Fajne 10 minut. Poluzuj stronę każdego ciasta z patelni metalową szpatułką; odwróć do góry nogami na stojaku chłodzącym. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Używając cienkiej warstwy lukru między warstwami, układaj warstwy ciasta, aby na zewnątrz kolory ciasta były naprzemienne.
Umieść ciasto na talerzu służącym; strona mrozu i wierzch ciasta z lukrem. Przechowywać luźno przykryte.