Ciasto Cytrynowo-Budyniowe
Ciasto cytrynowy Pudding może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoją kolekcję deserów. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 31 minut. Mieszanka mleka, cytryny, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto Cytrynowo-Budyniowe, Ciasto Cytrynowo-Budyniowe, oraz Ciasto Cytrynowo-Budyniowe.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w średniej misce. Zetrzyj skórkę i wyciśnij sok z cytryny, aby zmierzyć odpowiednio 1 łyżeczkę i 2 łyżki stołowe. Wymieszać skórkę i sok z ciasta tylko do wymieszania. Łyżka ciasto do 8-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania.
Wlać wrzącą wodę do ciasta (nie mieszać).
Piec w temperaturze 350 przez 28 minut.
Wyjąć z piekarnika; odstawić 5 minut. Łyżka ciasto do 8 indywidualnych misek do serwowania; top z jagodami i bitą polewą, w razie potrzeby.