Ciasto Chili-Cornbread
Ciasto Chili-Cornbread wymaga ok. 28 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 232 kalorie, 8G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka wody, kukurydza, meksykańska mieszanka sera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 34%. Podobne przepisy to Chili Cornbread Pot Pie, Zapiekanka z Chili z chlebem kukurydzianym, oraz Gofry kukurydziane z Chili.
Instrukcje
Płaszcz patelni nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodać cebulę i podsmażyć do miękkości.
Dodaj zupę i kukurydzę na patelni, dobrze mieszając; mieszanka łyżka do 8-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania.
Posypać serem mieszaninę zupy.
Połącz mieszankę chleba kukurydzianego i wodę, mieszając, aż będzie gładka.
Wlać ciasto na mieszaninę w naczyniu do pieczenia; piec w 450 przez 18 minut lub aż złoty.