Fettuccine z szynką i szparagami
Fettuccine z szynką i szparagami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 717 kalorii, 21g białka, oraz 50 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz parmezan, makaron fettuccini, pieprz cayenne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 39%. Spróbuj Szparagi Fettuccine, Fettuccine z szynką i szparagami, oraz Szynka Szparagowa Fettuccine dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodaj makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente. Szparagi wymieszać w garnku w ciągu ostatnich pięciu minut gotowania; odcedzić.
Podczas gotowania makaronu rozgrzej masło i śmietanę w średnim rondlu na średnim ogniu. Kiedy mieszanka zaczyna bąbelkować, wymieszaj parmezan, czosnek w proszku, pieprz i cayenne. Kontynuuj gotowanie, aż mieszanina zgęstnieje, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać z szynką i podgrzać.
Makaron i szparagi wrzucić z sosem i podawać od razu.