Krab Grzybowy Topi Się
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj Mushroom Crab Melts. Ten przepis służy 6. Za 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 464 kalorii, 19g białka, oraz 30g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś paski bekonu, ser szwajcarski, mięso kraba i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać masło, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 4 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Krab Topi Się, Krab Topi Się, oraz Krab Topi Się dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400°. Na dużej patelni gotuj boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący; wyjmij Na Ręczniki papierowe.
Odcedź, zachowując 2 łyżki stołowe.
Pieczarki i cebulę podsmażyć w kroplach do miękkości.
W dużej misce wymieszaj kraba, ser szwajcarski, majonez, mieszankę grzybową, parmezan i boczek.
Rozłóż masło na połówkach muffinek. Na wierzch z mieszanką krabów; posypać cayenne i papryką.
Ułóż na nie natłuszczonej blasze do pieczenia.
Piec 10-15 minut lub do lekkiego zrumienienia.
Polecane wino: Chardonnay, Riesling, Muscadet
Skorupiaki w menu? Spróbuj połączyć się z Chardonnay, Riesling i Muscadet. Maślany chardonnay świetnie nadaje się do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, a muscadet to klasyczny wybór dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przypraw w swoich skorupiakach, półsuche riesling może zrównoważyć upał. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Buddha Kat Winery Chardonnay. Ma 4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 25 dolarów.
Buddha Kat Winery Chardonnay
Fermentujemy nasze Chardonnay i starzejemy je w mieszance dębu i Stali Nierdzewnej. Nadanie temu lekkiemu winu skromnego dębowego charakteru, Delikatnego kwiatowego aromatu i rozgrzewającego wykończenia.