Hoosier Sugar Cream Pie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać Hoosier cukier krem Pie spróbować. Ten przepis służy 12. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 308 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 11 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz masło, ocet winny, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Hoosier Sugar Cream Pie, Hoosier Sugar Cream Pie, oraz Hoosier Sugar Cream Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć ocet z 1/2 szklanki wody z lodem w małej misce.
Mąkę, sól i cukier wymieszać w maszynce do gotowania.
Dodać 4 łyżki schłodzonego masła i pulsować, aż masło jest w grudki wielkości grochu i mieszanina jest piaszczysta.
Dodać 3 łyżki mrożonego masła; pulsować, aż zamrożone masło jest również w grudkach wielkości grochu.
Dodać 5 łyżek mieszaniny octu; Puls 2 lub 3 więcej razy. Wyciśnij niewielką ilość ciasta między palcami. Jeśli nie trzymać się razem łatwo, dodać 1 więcej łyżkę mieszaniny octu i puls 3 lub 4 więcej razy. (Nie pozwól, aby ciasto się połączyło.) Obrócić ciasto na czystą powierzchnię i zebrać w grudkowatą kulkę; spłaszczyć na dysk, owinąć w plastik i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub przez noc.
Na posmarowanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto na 12-calowe koło o grubości około cala. Dopasuj do 8-calowej płyty ciasta i przyciąć dodatkowe ciasto, pozostawiając 1-calowy zwis; Reserve wykończenia. Wchodzisz na krawędzie pod obręczą i zaciskane. Przechowywać w lodówce skorupę do firmy, 20 protokół. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 400 stopni.
Schłodzoną skórkę wyłożyć folią i wypełnić masą ciasta lub suchą fasolą.
Piec, aż krawędzie będą złote, 15 protokół.
Usuń folię i ciężary; kontynuuj pieczenie, aż środek skorupy będzie suchy i złocisty, o 12 protokół. Lekko schłodzić na stojaku z drutu. Wszelkie pęknięcia w skorupie przykryć wykończeniami ciasta przed napełnieniem.
Cukry i mąkę ubić w średniej misce, rozbijając grudki brązowego cukru.
Połączyć śmietanę i wanilię w osobnej misce i powoli ubijać do mieszaniny cukru, aż będzie gładka.
Wlać nadzienie do przygotowanej Skórki; piec, aż ciasto zacznie się ustawiać wokół krawędzi, ale nadal jest lekko chwieje się w środku, 40 minut. (Namiot luźno z folią przez ostatnie 10 minut, jeśli skórka staje się zbyt ciemna.) Schłodzić do temperatury pokojowej na stojaku z drutu, a następnie przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania. Przed krojeniem pył z cukrem cukierniczym.