Poblano Cream Cheese Empanadas
Przepis Poblano Cream Cheese Empanadas jest gotowy w około 50 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 375 kalorii, 6G białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 2 fanów. Mieszanka pieprzu, ciasto francuskie, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Crabmeat Empanadas Z Grillowaną Kukurydzianą Salsą I Sosem Śmietanowym Poblano, Kukurydza i Poblano Empanadas, oraz Naleśniki nadziewane kukurydzą i serem z kremem Poblano dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj dużą blachę do pieczenia sprayem do gotowania.
W średniej misce, połączyć Serek i poblanos aż dobrze włączone. Doprawić nadzienie solą i pieprzem.
Rozłóż 1 arkusz ciasta francuskiego na lekko posypanej mąką powierzchni. Za pomocą mąki wałka do ciasta rozwałkuj do grubości 1/4 cala. Za pomocą noża o średnicy 5 cali Wytnij 4 okręgi. Powtórz z pozostałym arkuszem ciasta francuskiego. Łyżka 1 łyżka masy ser śmietankowy w środku każdej rundy.
Umyj krawędź każdego koła z myciem jajkiem i złóż każdą empanadę w pół księżyca. Zaciskaj krawędzie widelcem.
Przenieść empanadas do przygotowanej blachy do pieczenia i szczotkować je z pozostałym mycia jaj.
Piec na złoty kolor, o 30 protokół.
Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache
Hiszpański można sparować z Tempranillo, Albarino i Grenache. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego.
Wino wyprodukowane z winogron z naszych winnic w Villalba del Duero, Burgos. Wysoka fioletowa warstwa. Nos z wieloma nutami czarnych owoców zmiękczonych przez kwiatowe aromaty, które są przerywane odrobiną minerału z gleby, która przeplata się z wanilią pochodzącą z ich krótkiego pobytu w beczce. Na podniebieniu jest wygładzony szlachetną taniną, która zapewnia długi i trwały posmak. Wykonane w 100% z Tempranillo.Idealne połączenie z wszelkiego rodzaju tłustych mięs i dziczyzny w postaci pieczenia, gulasze, oprócz różnych serów w okolicy.
Wine made with grapes from our vineyards in Villalba del Duero, Burgos. High purple layer. Nose with many notes of black fruits softened by the floral aromas that are punctuated by a touch of mineral from the soil, which is intermingled with the vanilla coming from their brief stay in the barrel. At the palate it is smoothed with a noble tannin which provides a long and persistent after taste. Made with 100% Tempranillo.Perfect pairing with all kinds of fatty meats and game in the form of roasts, stews, in addition to the different cheeses in the area.