Sojowe glazurowane Tofu i szparagi

Sojowe glazurowane Tofu i szparagi
Sojowe glazurowane Tofu i szparagi to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 228 kalorii. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, płatki papryki chili cayenne, dodatkowe tofu i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tofu glazurowane Chili na szparagach i ryżu, Sticky Ginger Soy Glazed Chicken, oraz Szparagi sezamowe z sosem sojowo-czosnkowym Aioli dla podobnych receptur.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W17 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia14
Magazyn