Ciasto Budyniowe Elva

Ciasto Budyniowe Elva
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta z kremem Elvy. Jedna porcja zawiera 297 kalorii, 8G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać sól, unbaked pie crust, cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Ciasto Z Kremem Kokosowym, Szwedzkie klopsiki Elva (SMA Kottbullar), oraz Zapiekanka z kurczakiem i brokułami Elva.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 475 stopni F (245 stopni C.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce ubić jajka i cukier. Ubić wanilią, solą i gałką muszkatołową. Wymieszać z mlekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wlać do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
4
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 10 minut. Obniżyć temperaturę do 350 stopni F (175 stopni C) i piec przez 25 do 35 minut, lub aż skorupa będzie złoty kolor i wypełnienie jest ustawione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn