Ciasto Buckeye

Ciasto Buckeye
Ciasto Buckeye wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 550 kalorii, 9g białka, oraz 37 g tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę, ser śmietankowy, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 24%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Ciasto Buckeye, Ciasto Buckeye, oraz Brownies Buckeye dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać skorupę: Rozgrzej piekarnik do 177°. linia 9-calowy kwadratowy patelni z folią, pozostawiając 1-calowy zwis; dno mgły z nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Okruchy wymieszać z cukrem i masłem i wcisnąć na dno patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Piec, aż skorupa jest ustawiona, 10 protokół. Schłodzić na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
4
Dodać nadzienie: pokonać wszystkie składniki z wyjątkiem śmietany z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż gładka, 2 protokół. W osobnej misce ubij śmietanę, aż utworzą się sztywne szczyty, 2 minuty. Złóż bitą śmietanę w mieszaninę masła orzechowego; wlej do skorupy pie, wygładzając górę. Przykryć, naciskając folię bezpośrednio na powierzchnię ciasta. Zamrażać przez co najmniej 5 godzin, najlepiej przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Wyjąć ciasto i wstawić do lodówki na co najmniej 2 godziny.
1
Czekoladę umieścić w misce. Zagotować śmietanę i masło i zalać czekoladą. Mieszaj, aż połączysz i czekolada się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Ostudzić do temperatury pokojowej.
3
Usuń plastik z ciasta; rozprowadź szkliwo równomiernie na górze. Schłodzić ciasto, uncovered, aż glazura jest ustawiona. Przechowywać ciasto w lodówce lub chłodnicy, aż będzie gotowe do jedzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn