Ciasto Bananowo-Czekoladowe
Ciasto bananowo-czekoladowe może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 3100 kalorii, 39g białka, oraz 153g tłuszczu każdy. Na $2.99 za porcję, ten przepis okładki 62% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, sól, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 81%. Podobne przepisy to Ciasto Czekoladowo-Bananowe, Ciasto Czekoladowo-Bananowe, oraz Ciasto Bananowo-Czekoladowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali.
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól.
W osobnej misce połączyć banany, jajko, roztopione masło i mleko.
Wymieszaj mieszaninę bananów z mieszaniną mąki, aż do wymieszania. Uważaj, aby nie przesadzić.
Wlać ciasto do patelni 9x13 cali.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) 30 do 35 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. (Będzie miał trochę rozpuszczonej czekolady, ale bez okruchów.)