Ciasto Arbuzowe
Arbuz ciasto może być tylko deser szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 1,22 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 476 kalorii. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz żelatynę arbuzową, chipsy czekoladowe, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Arbuzowe, Ciasto Arbuzowe, oraz Ciasto Arbuzowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć mix ciasto, żelatyna, woda, jajka i olej; pokonać na niskiej prędkości przez 30 sekund. Beat na nośniku przez 2 minuty.
Wlać do dwóch natłuszczonych i posypanych mąką 9-in. okrągłe patelnie do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Odstawić 2 łyżki lukier do dekoracji.
Umieścić 1-1 / 4 szklanki lukier w misce; odcień czerwony. Odcień pozostały lukier zielony.
Umieść jedną warstwę ciasta na talerzu służącym; rozprowadzić z 1/2 szklanki czerwonego lukru w ciągu 1/4 W. krawędzi. Na wierzchu drugie ciasto. Mróz top z pozostałym czerwonym lukrem w granicach 3/4 cala. krawędzi. Boki mrozu i górna krawędź ciasta z Zielonym lukrem.
Przeciąć 1/4 cala. otwór w rogu ciasta lub plastikowej torbie. Napełnij torbę reserved białym lukrem. Rura wokół górnej krawędzi ciasta, gdzie spotykają się zielone i różowe mrozy. W przypadku nasion włóż kawałki czekolady do góry nogami do góry ciasta.