Ciasto Arbuzowe

Ciasto Arbuzowe
Arbuz ciasto może być tylko deser szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 1,22 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 476 kalorii. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz żelatynę arbuzową, chipsy czekoladowe, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Arbuzowe, Ciasto Arbuzowe, oraz Ciasto Arbuzowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć mix ciasto, żelatyna, woda, jajka i olej; pokonać na niskiej prędkości przez 30 sekund. Beat na nośniku przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukrowe Cukierki Z Gumy Do żuciaCukrowe Cukierki Z Gumy Do żucia
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Wlać do dwóch natłuszczonych i posypanych mąką 9-in. okrągłe patelnie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Odstawić 2 łyżki lukier do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
5
Umieścić 1-1 / 4 szklanki lukier w misce; odcień czerwony. Odcień pozostały lukier zielony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
6
Umieść jedną warstwę ciasta na talerzu służącym; rozprowadzić z 1/2 szklanki czerwonego lukru w ciągu 1/4 W. krawędzi. Na wierzchu drugie ciasto. Mróz top z pozostałym czerwonym lukrem w granicach 3/4 cala. krawędzi. Boki mrozu i górna krawędź ciasta z Zielonym lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
7
Przeciąć 1/4 cala. otwór w rogu ciasta lub plastikowej torbie. Napełnij torbę reserved białym lukrem. Rura wokół górnej krawędzi ciasta, gdzie spotykają się zielone i różowe mrozy. W przypadku nasion włóż kawałki czekolady do góry nogami do góry ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn