Ciastko Z Jagodami Morelowymi
Jeśli masz z grubsza 15 minut do spędzenia w kuchni, ciastko z jagodami morelowymi może być niesamowite bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis zawiera 2 porcje z 315 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Za 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką bitą śmietanę, cukier, pojedyncze okrągłe biszkopty i kilka innych składników, możesz to zrobić. Dobrze sprawdza się jako dość tani deser. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co jest raczej złe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Ciasto Morelowe (Spc), Ciastko z nektarynki morelowej z bitą śmietaną waniliową, oraz Berry Shortcake.
Instrukcje
W małej misce połącz jagody, cukier i gałkę muszkatołową. Przykryj i wstaw do lodówki na 1 godzinę.
W małym rondelku gotuj i mieszaj dżem, masło i sól na małym ogniu, aż masło się rozpuści. W kuchence mikrofalowej podgrzej biszkopty na wysokim poziomie przez 20 sekund; umieść na talerzach do serwowania. Posyp mieszanką jagodową i skrop sosem morelowym. Na wierzch z porcją bitej śmietany.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy na ciastko. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "