Ciasteczka z cukrem i przyprawami

Ciasteczka z cukrem i przyprawami
Ciasteczka z cukrem i przyprawami mogą być tylko deserem, którego szukasz. Oglądasz swoją figurę? Ten wegetariański przepis lacto ovo ma 50 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 50 i kosztuje 5 centów za porcję. 60 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanillanu, mielony cynamon, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 9%, co jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Podobne przepisy to Sugar ' n Spice Cookies, Ciasteczka z cukrem i przyprawami, oraz Ciasteczka Z Przyprawami Dyniowymi.

Instrukcje

1
W misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, cynamon, gałkę muszkatołową i goździki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
CynamonCynamon
GoździkiGoździki
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Posmaruj masło i brązowy cukier mikserem elektrycznym w dużej misce na gładką masę; ubij jajko i ekstrakt waniliowy do masy maślanej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
KremKrem
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodaj mąkę w niewielkiej ilości do masy maślanej, ubijając każdy dodatek, aż się zmiksuje. Uformuj ciasto w kulkę, zawiń w folię i wstaw do lodówki na co najmniej 1 godzinę lub do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
4
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Rozwałkuj ciasto na posypanej mąką powierzchni roboczej wałkiem do około 1/8 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
6
Wytnij 2-calowymi foremkami do ciastek. Ułóż pokrojone ciasteczka na przygotowanych blachach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Piec w nagrzanym piekarniku, aż brzegi zaczną się brązowieć, 10 do 12 minut. Pozostaw ciasteczka do ostygnięcia na blasze do pieczenia przez 1 minutę, a następnie wyjmij je na ruszt, aby całkowicie ostygły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco

Kremowa Sherry, Madera i Prosecco to świetny wybór na ciasteczka. Sweet bubbly Prosecco nie przytłacza prostego cukru ani kruchych ciasteczek, słodka kremowa sherry uzupełnia przyprawione ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie pasują do Ciasteczek z orzechami. Możesz spróbować kolekcji Taittinger Taittinger autorstwa Sebastiao Salgado. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 320 dolarów za butelkę.
Kolekcja Taittinger Taittinger autorstwa Sebastiao Salgado
Kolekcja Taittinger Taittinger autorstwa Sebastiao Salgado
Pięknie intensywne aromaty kwiatowe, ze śladami wiciokrzewu, obfitych rodzynek, gorących, miodowych owoców i zielonych śliwek. Świeże, tłuste i giętkie smaki pomagają winu zrównoważyć i nasycić.Wykonane z wyselekcjonowanych winogron Chardonnay i Pinot Noir uprawianych w najlepszych mikroklimatach w Szampanii. Chardonnay jest zbierany z Grand Cru z Côte des Blancs, a Pinot Noir pochodzi z Grand Crus z Montagne de Reims i krawędzi Vallée de la Marne.Po zbiorach winogrona są prasowane natychmiast w domach prasowych w winnicach. Pierwsze tłoczenie to tylko sok używany do tego wina. Mieszanie następuje po fermentacji pierwotnej, końcowe cuvée kończy fermentację wtórną w butelce w chłodnych piwnicach Taittingera.O Sebastião SalgadoSebastião Salgado urodził się w 1944 roku w Aimorés w Brazylii. Dorastając w rodzinie ośmiorga dzieci na farmie rodziców, zafascynował się otaczającym go światem przyrody, od spacerów po lesie, patrzenia ze wzgórz i słuchania pociągówktóre przewoziły lokalne minerały. Po studiach ekonomicznych w szkole Sebastião postanowił zmienić karierę i zostać fotografem, skupiając się na swojej miłości do natury. Fotografie Sebastião Salgado wyrażają tragedie ludzkie i środowiskowe, a takzawsze udaje się znaleźć niezwykłe piękno, oferując w ten sposób promyk nadziei. Jego praca koncentruje się na bioróżnorodności planety, podkreślając to, co nie zostało przekształcone przez ludzi. Zdjęcie wybrane do kolekcji Taittinger to stwierdzenie tego, co najbardziej uniwersalne i oryginalne: życie, proste i spokojne.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje50
Ocena Zdrowia0
Magazyn