Ciasteczka orzechowo-migdałowe
Ciasteczka orzechowe i migdałowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 60 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 90 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka cukru, białka, orzechy laskowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 40%. Podobne przepisy to Ciasteczka orzechowo-migdałowe, Bezmleczne kanapki z orzechami laskowymi z Bezziarnistymi ciasteczkami z orzechów laskowych, oraz Orzech laskowy i migdałowy Dacquoise.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (160 stopni C). Nasmaruj arkusze ciasteczek.
W dużej misce ubijamy białka, aż się spienią.
Dodać cukier i ubijać, aż mieszanina będzie gęsta i biała. Wymieszaj posiekane migdały i posiekane orzechy laskowe.
Wlać mieszaninę do rondla na małym ogniu, mieszając drewnianą łyżką, aż gruby i beżowy, o 10 protokół. Upuść ciasto przez łyżeczki do herbaty na arkusze ciasteczek o 1 cal od siebie.
Piec około 20 minut, aż ciasteczka wyschną w dotyku.
Ostudzić na stojaku z drutu.