Ciasteczka Kakaowo-Migdałowe Bezowe
Kakaowo-migdałowe ciasteczka bezowe to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie deser. Ten przepis służy 36 i kosztuje 5 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 25 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Mieszanka ekstraktu z migdałów, sól, krem z kamienia nazębnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Ciasteczka Migdałowe Cocoan Thumbprint, Ciasteczka bezowe z ciemnej czekolady migdałowe (GF), oraz Kakaowo-Kawowe Pocałunki Bezowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Białka umieścić w dużej misce; odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut.
Dodaj ekstrakty, śmietanę z kamienia nazębnego i sól; ubijaj na średniej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj w cukrze, 1 łyżkę na raz, na wysokim poziomie, aż utworzą się sztywne szczyty i cukier się rozpuści.
Złożyć w 1/4 szklanki kakao.
Umieścić mieszaninę w cieście lub heavy-duty zamykanej plastikowej torbie; wyciąć mały otwór w rogu torby. Rurka bezowa w 2-w. kółka na pergaminie wyłożone papierem blachy do pieczenia.
Piec w temperaturze 250° przez 50-60 minut lub do momentu ustąpienia i wyschnięcia. Wyłącz piekarnik; pozostaw ciasteczka w piekarniku na 1-1 / 2 godziny.
Pył ciastka z pozostałym kakao. Ostrożnie wyjąć z pergaminu. Przechowywać w szczelnym pojemniku.