Ciasteczka Kakaowo-Migdałowe Bezowe

Ciasteczka Kakaowo-Migdałowe Bezowe
Kakaowo-migdałowe ciasteczka bezowe to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie deser. Ten przepis służy 36 i kosztuje 5 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 25 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Mieszanka ekstraktu z migdałów, sól, krem z kamienia nazębnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Ciasteczka Migdałowe Cocoan Thumbprint, Ciasteczka bezowe z ciemnej czekolady migdałowe (GF), oraz Kakaowo-Kawowe Pocałunki Bezowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Białka umieścić w dużej misce; odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj ekstrakty, śmietanę z kamienia nazębnego i sól; ubijaj na średniej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj w cukrze, 1 łyżkę na raz, na wysokim poziomie, aż utworzą się sztywne szczyty i cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Złożyć w 1/4 szklanki kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
4
Umieścić mieszaninę w cieście lub heavy-duty zamykanej plastikowej torbie; wyciąć mały otwór w rogu torby. Rurka bezowa w 2-w. kółka na pergaminie wyłożone papierem blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
5
Piec w temperaturze 250° przez 50-60 minut lub do momentu ustąpienia i wyschnięcia. Wyłącz piekarnik; pozostaw ciasteczka w piekarniku na 1-1 / 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Pył ciastka z pozostałym kakao. Ostrożnie wyjąć z pergaminu. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn