Ciasta Z Szarlotką
Need a skórka wegetariańska? Ciasto z szarlotką może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 125 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, zmielony cynamon, ocet jabłkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Ciasta Z Dmuchanymi Jabłkami, Ciasta Z Jabłkami Żurawinowymi, oraz Karmelizowane Wafle Jabłkowe.
Instrukcje
W dużej misce połączyć mąkę i sól.
Pokroić w maśle, aż będzie kruchy.
Posypać octem. Stopniowo dodawać mleko, rzucając widelcem, aż ciasto uformuje kulkę. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 20 minut lub aż łatwy w obsłudze.
Tymczasem, w innej misce, połączyć brązowy cukier, mąkę i cynamon.
Pokroić w 2 łyżki masła, aż się kruszy; odstawić. Roztopić pozostałe masło.
Jabłka pokroić w 1/2 cala. obrączki.
Kształt ciasta na szesnaście 11/2-in. kulki; roll do 5-in. kółka.
Posmarować 2 łyżkami roztopionego masła.
Umieść jeden pierścień jabłka na środku każdego okręgu. Top każdy z 2 łyżeczki brązowego cukru mieszaniny. Wchodzisz krawędzie ciasta na pierścienie jabłek, pozostawiając centra odkryte; zaciskane krawędzie.
Ciasto posmarować pozostałym roztopionym masłem; posypać cukrem.
Miejsce 1. osobno na nieczystych blachach do pieczenia.
Piec w temperaturze 375° przez 30-35 minut lub do uzyskania złotego koloru i miękkości jabłek.