Ciasta Rybne

Ciasta Rybne
Ciasta rybne mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $15.5 za porcję, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 1462 kalorie, 157g białka, oraz 66 g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz filety rybne, musztardę, skórkę z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Naomi Duguid ' s Fish Cakes and Fish Balls, Ciasta Z Dorsza, oraz Ciasta Rybne są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
rozmrozić ryby, jeśli zamrożone, opłukać ryby, osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
2
Pokrój rybę na kawałki 1/2 cala.Zestaw aside.In średnia miska, połączyć jajko, bułka tarta, cebula, majonez lub dressing, musztarda, pietruszka, Skórka z limonki i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
(duża Tuba)(duża Tuba)
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodaj rybę, dobrze wymieszaj.Kształt do 1/2 cala grube paszteciki.Płaszcz po obu stronach pasztecików rybnych z cornmeal.In duży nonstick frypan lub na nonstick patelni rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża BazyliaOpcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać połowę ciasta rybnego.Gotować przez 4 do 6 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować po przetestowaniu widelcem, delikatnie obracając jeden raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
5
Usuń z frypan.Powtórz z pozostałymi ciastami.
6
Podawać z zielonym sosem bogini.W razie potrzeby udekoruj świeżym szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Szczypiorekświeży Szczypiorek
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)

Składniki

596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidrobna sucha bułka tartadrobna sucha bułka tarta1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)4 łyżki masła, pokrojonego w kostkę o wielkości 1/2 cala4 łyżki masła, pokrojonego w kostkę o wielkości 1/2 cala1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)4 łyżki masła, pokrojonego w kostkę o wielkości 1/2 cala4 łyżki masła, pokrojonego w kostkę o wielkości 1/2 cala2(zima)Opcjonalnie pokrojona w cienkie plasterki świeża bazyliaOpcjonalnie pokrojona w cienkie plasterki świeża bazylia2(zima)Opcjonalnie pokrojona w cienkie plasterki świeża bazyliaOpcjonalnie pokrojona w cienkie plasterki świeża bazylia1rozbite jajkorozbite jajko340Orzechy dowolne (posiekane)świeże bez skóry białe filety rybne lub 12 uncji mrożone bez skóry białe filety rybne (takie jak plamiak lub dorsz)świeże bez skóry białe filety rybne lub 12 uncji mrożone bez skóry białe filety rybne (takie jak plamiak lub dorsz)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)posiekana świeża pietruszkaposiekana świeża pietruszka1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)posiekana świeża pietruszkaposiekana świeża pietruszka1WES E Sztuka języka angielskiegozielony sos bogini (w 'zaar)zielony sos bogini (w 'zaar)4(może być lub przeglądać)lekki majonez lub sos sałatkowy 4 łyżeczkilekki majonez lub sos sałatkowy 4 łyżeczki4(może być lub przeglądać)lekki sos majonezowy lub sałatkowylekki sos majonezowy lub sałatkowy11 funt cukinii,2 łyżki prażonego oleju arachidowego lub oleju roślinnego2 łyżki prażonego oleju arachidowego lub oleju roślinnego11 funt cukinii,2 łyżki prażonego oleju arachidowego lub oleju roślinnego2 łyżki prażonego oleju arachidowego lub oleju roślinnego1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)musztarda w stylu dijonmusztarda w stylu dijon1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)musztarda w stylu dijonmusztarda w stylu dijon2(zima)drobno posiekana cebuladrobno posiekana cebula2(zima)drobno posiekana cebuladrobno posiekana cebula0(może być lub przeglądać)(duża tuba)(duża tuba)0(może być lub przeglądać)(duża tuba)(duża tuba)340Orzechy dowolne (posiekane)świeże białe filety rybne bez skóry lub mrożone białe filety rybne bez skóry (takie jak plamiak lub dorsz)świeże białe filety rybne bez skóry lub mrożone białe filety rybne bez skóry (takie jak plamiak lub dorsz)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia70
Magazyn