Ciasta krabowe z sałatką ziołową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj ciastek krabowych z sałatką ziołową. Ten przepis służy 16 i kosztuje 99 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 119 kalorii, 7G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mielony pieprz, kolendra, zielona cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasta Krabowe Z Sałatką Ziołową, Ciastka krabowe z sosem ziołowo-cytrynowym, oraz Old Ebbitt Grill Crab Cakes - te ciasta krabowe są dobrze znane z tego, że nie mają żadnego wypełniacza i dużo smaku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić olej, sok z cytryny, koperek, estragon, kolendra, zielona cebula i musztarda w małej misce. Doprawić solą i pieprzem. Do ahead można wykonać 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
Blacha do pieczenia linii z papieru woskowanego.
Pierwsze 10 składników ubić w dużej misce.
Wymieszać w krabmeat i 1 szklanka panko, rozbijając krabmeat lekko.
Pozostałe panko ułożyć na blasze do pieczenia, lekko rozłożyć. Uformuj mieszaninę krabów na szesnaście pasztecików o średnicy 2 cali, używając około 1/4 szklanki dla każdego. Naciśnij obie strony pasztecików do panko.
Przenieść paszteciki do woskowanej-wyłożonej papierem blachy do pieczenia. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę i do 1 dnia.
Rozpuścić 1 łyżkę masła z 1 łyżką oleju w każdej z 2 ciężkich dużych patelni na średnim ogniu.
Dodać ciastka krabowe na Patelnie i gotować, aż złoty z obu stron, dodając więcej masła i oleju w razie potrzeby, o 5 minut w sumie.
Umieścić mix sałat w bardzo dużej misce.
Dodać 1/2 szklanki vinaigrette; wrzucić. Ułóż ciasta krabowe na półmisku.
Udekorować gałązkami ziół, skropić pozostałym winegretem i podawać z sałatką.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Hindsight Win Chardonnay. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Win Chardonnay
Nasz 2018 Chardonnay pochodzi z winnic w Carneros i Oak Knoll. Fermentowane w stali nierdzewnej, a następnie starzone przez trzy miesiące na osadzie w neutralnym francuskim Dębie, wino wykazuje dużą kwasowość, wagę i smak. Ten 100% Chardonnay wykazuje kwasowość Zwykle zarezerwowaną tylko dla Win ze stali nierdzewnej. To pięknie wyważony Chardonnay.